WEDSTRIJD Krijnen Keukens Malle - M.S.C. Antwerpen  13 - 5  (8-1)

DATUM 27-04-2007  21:15

DOELPUNTEN 1 min 1-0 Jaap Van Bavel, 2 min 2-0 Mo El Morabet, 10 min 3-0 Jaap Van Bavel, 12 min 3-1 Khacdi, 13 min 4-1 Mo El Morabet, 14 min 5-1 Paul Naalden, 15 min 6-1 Paul Naalden, 17 min 7-1 Paul Naalden, 18 min 8-1 Jaap Van Bavel, 23 min 9-1 Mo El Morabet, 26 min 9-2 Elfekri, 30 min 10-2 Paul Naalden, 30 min 10-3 Hajoui, 31 min 11-3 Richard Smaal, 32 min 12-3 Ali Houri, 33 min 13-3 Mo El Morabet, 34 min 13-4 Bali, 37 min 13-5 Bali

VERSLAG Selectie Krijnen Keukens Malle:

Birger Maes (doelman), Raf Govers, Paul Naalden, Roy Michiels (kapitein), Mo El Morabet, Ali Houri, Richard Smaal, Jaap Van Bavel, Tom Gijsbrechts (doelman), Gregory Vermeulen, Dave Vercauteren, Bjorn Seuntjens

Wedstrijdverslag:

Een zeer Nederlands getint avondje Malle …
Krijnen Keukens Malle is er vrijdagavond in geslaagd om hun kampioenschap in tweede nationale B met de wel verdiende glans te eren. In een zinderende eerste helft nam de thuisploeg heel gemakkelijk afstand van MSC Antwerpen. Het waren vooral de Nederlandse Mallenaren die zich lieten opmerken in een volle sporthal Berckhoven. Reeds na 2 minuten stond Malle al op een 2-0 voorsprong na doelpunten van Jaap Van Bavel en Mo El Morabet. Daarna was het even windstil wat doelpunten betreft maar Krijnen Keukens Malle behield wel de controle over de wedstrijd. In de 10de minuut vergrootte Jaap Van Bavel de voorsprong tot 3-0 en even later kon Khacdi tegen scoren voor Antwerpen. Maar dat ene doelpuntje was het enige dat Antwerpen kon inbrengen tegen een veel sterkere thuisploeg die via Mo El Morabet, 3 keer Paul Naalden en nog eens Jaap Van Bavel verder uitliepen tot een zeer grote en dik verdiende 8-1 voorsprong.

Na rust bleef Krijnen Keukens de betere ploeg maar was de scherpte er een beetje vanaf. Hierdoor noteerden we, nadat Mo El Morabet de 9-1 had gemaakt, het tweede doelpunt voor Antwerpen van Elfekri. Paul Naalden, die trouwens een gans seizoen op een constant en hoog niveau speelde, beantwoordde meteen met de 10-2. In de 30ste minuut lukte Hajoui het derde doelpunt voor de bezoekers maar Richard Smaal, Ali Houri en Mo El Morabet bekroonden het surplus aan kwaliteit van Malle met de 11, 12 en 13-3 voor Krijnen Keukens Malle. Het slotakkoord van de wedstrijd was voor voormalige publiekslieveling van Krijnen Keukens Malle, Mo Bali die met zijn 2 doelpunten nog eens een stukje van zijn klasse liet zien. Op het einde van de wedstrijd gunde coach Frank Belmans enkele van zijn spelers een applausvervanging waardoor sommige beloften speelminuten kregen in het eerste team.

Nog even vermelden dat ook de beloften van Krijnen Keukens Malle hun wedstrijd wonnen, namelijk met 3-1 en daardoor op kop blijven in de rangschikking.